Over ons

Wij zijn een dynamische organisatie

Samenwerken doen we graag met onze klanten, leveranciers en onze medewerkers. Op deze manier zorgt ons team dat we altijd, met onze service en producten, het beste eindresultaat voor u krijgen.

Verder lezen

De wereld een stukje mooier maken

Alu Experience is een jonge en dynamische organisatie, met als doel om de wereld mooier te maken door het leveren van prachtige aluminium gevelsystemen. Hiervoor werken we samen met Budmar uit Polen. Zij maken aluminium profielen in elke vorm en kleur. Bovendien staan ze al jarenlang garant voor een topkwaliteit en perfecte afwerking. Doordat wij de producten zonder tussenschakels uit Polen halen, kunnen wij u een scherp aanbod doen.

Gevels, kozijnen, deuren en schuifpuien

Als u zoekt naar een onderhoudsarm gevelsysteem, moet u zeker onze aluminium producten eens bekijken. Wij leveren de mooiste vliesgevels, kozijnen, deuren, schuifpuien en harmonicadeuren in verschillende stijlen en in iedere denkbare vorm. Uiteraard kunnen wij de deuren voorzien van verschillende soorten glas, zodat u profiteert van een optimaal comfort en een product dat perfect aansluit op uw wensen én uw woning.

Onze service

Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing te vinden en ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u optimaal kunt genieten van uw woon- of werkruimte. Daarom bieden wij:

  • Standaard 10 jaar garantie
  • Monteren op locatie
  • Meedenken in oplossingen

Inspiratie opdoen?

De juiste keuze

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste ramen, deuren en gevelsystemen te kiezen. Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken. Voor iedere situatie hebben we fraaie en praktische oplossingen, die een aanwinst kunnen vormen voor uw woning. We laten u graag een aantal mogelijke opties zien. Daarbij kunnen we ook meedenken over eventuele bouwtechnische aanpassingen. Wat past het best in uw situatie? Wij helpen u hierbij!  

Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing te vinden en ontzorgen u zoveel mogelijk zodat u optimaal kunt genieten van uw woon- of werkruimte.

ALU Experience helpt u met het kiezen van de beste oplossing

Als u kiest voor ALU Experience, dan kiest u voor een schitterende uitstraling voor betaalbare prijzen.

Schitterende
uitstraling

Aluminium geeft uw huis of kantoor een strakke en moderne uitstraling

Betaalbare
prijzen

Wij leveren zonder tussenschakels, rechtstreeks vanuit de fabriek, hierdoor hebben wij scherpe prijzen

Hout en metaal kleuren

Naast alle RAL kleuren leveren wij ook hout en metaal kleuren. Dit geeft een prachtige uitstraling

Erkende
leveranciers

Wij zijn exclusief dealer van Budmar en leveren profielen van Aliplast, Aluprof en Schüco